MageHost

MageHost is al sinds 2012 dé referentie op vlak van Magento Hosting voor uw webwinkel. Het bedrijf uit Valkenswaard staat voor high performance hardware, diepgaande expertise, gedreven medewerkers, snelle support en een open manier van zaken doen.

Topkwaliteit

Grote, drukbezochte webwinkels moeten áltijd online zijn. Dat is het credo van MageHost. Daarom werken we uitsluitend met hypermoderne, high performance servers. We monitoren uw shop en servers 24/7 proactief met grafieken en SMS-alerts. Loopt er toch iets mis? Dan lossen we het meestal op voordat u het zelf hebt kunnen constateren. Bij MageHost is er immers 24/7 een expert bereikbaar.

Snelheid

De snelheid van een webshop bepaalt voor een groot deel hoe succesvol hij is. Dat geldt niet alleen voor de gebruikerservaring van de bezoekers. SEO-specialisten hebben namelijk ook geconstateerd dat Google snellere sites gemiddeld een hogere ranking toekent in de zoekresultaten. Daarom is het niet verwonderlijk dat we alles op alles zetten om de responstijden van onze servers te minimaliseren en de performance van uw webshop te maximaliseren.

Transparantie

Langdurige contracten met veel vakjargon en speciale clausules? Daar houden we niet van.

MageHost hecht veel meer waarde aan relaties op lange termijn en een open manier van zakendoen. Bij ons bent u bovendien geen nummer. We vinden persoonlijk contact erg belangrijk. We spelen graag in op uw wensen.

Visit
https://magehost.pro
MageHost
was a Meet Magento sponsor in...
2018
2017
€99
Early bird tickets,
Group discounts available

Access to all sessions, evening network party and museum tour!

Come join our next event!

Join over 300 professionals & learn more about amazing Magento possibilities

Get your tickets
This is some text inside of a div block.