Mollie

Mollie is gebouwd op innovatie. Toen we begonnen, jaagden we de Nederlandse betaalindustrie aan door slimme betaalproducten te introduceren die makkelijker, goedkoper en flexibeler waren dan wat de logge, conventionele banken konden leveren. Nu, meer dan een decennium later, bouwt Mollie nog steeds innovatieve producten en werken we nog altijd hard om betalingen beter te maken.

Dat zou nooit mogelijk zijn zonder ons geweldige team. We zijn actief bezig een team te bouwen van jonge, nieuwsgierige individuen. Al onze werknemers delen een aangeboren passie voor de nieuwste technologieën en producten. En wij zorgen ervoor dat ze de kans krijgen om daarmee te werken, zodat ze alle ruimte hebben om hun workflows te optimaliseren, op het toppunt van technologie te werken en, uiteindelijk, de toekomst van betalingen te bouwen.

Mollie kan via slimme integraties gestroomlijnde betaalmogelijkheden leveren voor een eerlijke prijs. Zonder opstartkosten, abonnementskosten of andere verborgen kosten. Je betaalt alleen voor geslaagde transacties. Alle features, zoals dagelijkse uitbetalingen, uitgebreide analysemogelijkheden en makkelijk te exporteren data, behoren bij Mollie gewoon tot de service.

Technologie staat bij Mollie voorop en we werken constant aan het uitbreiden en verbeteren van onze producten, betaalmethoden, features en integraties. Zo zorgen we ervoor dat je altijd het best presterende en meest robuuste betaalsysteem tot je beschikking hebt. Of het nu creditcard, iDeal of PayPal is, met Mollie kun je voor alle Europese betaalmethodes uit de voeten.

Meer dan 40.000 innovatieve bedrijven van elk formaat vertrouwen maandelijks op Mollie voor hun betalingen.

Visit
https://www.mollie.com/nl/
Mollie
was a Meet Magento sponsor in...
2018
2017
€99
Early bird tickets,
Group discounts available

Access to all sessions, evening network party and museum tour!

Come join our next event!

Join over 300 professionals & learn more about amazing Magento possibilities

Get your tickets
This is some text inside of a div block.